tiistai 20. marraskuuta 2012

Pika maalaus ja kuulumisia

Hei hoi!

Mitäs kuuluu, kukkuluuruu?
Huh, onpas elämästä tullut kertaheitolla kiireistä, ja hauskaa :) Nautin todella koulunkäynnistä! Flunssailu on hiukan hidastanut tahtia, mutta muuten on aivan ihanaa oppia ompelusta kokoajan lisää, sekä viisastaa itseään lukiossa. Olen myös tehnyt jonkun näköisiä haparoivia suunnitelmia kohti opettajan tutkintoa, mutta se on viellä salaisuus, älä kerro kelleen :)
Myös viihteen puolella on tullut viihdyttyä viime aikoina, ja oikeastaan on ollut kiva tuulettua ja puhaltaa menneisyyden pölyjä lopullisesti pois. Pitää vaan katsoa, että ei liian tavaksi ota ;)  Täytyy vielläkin ihan ääneen miettiä, et miten paljon elämä on muuttunut, taitaa olla lääkitys kohdillaan kun olen jotenkin kokoajan hyvällä tuulella ja päivät ovat ihania. Aarne on ihana,  Ystävät ovat kivoja, Musiikki kuulostaa hyvältä, Elokuvat ovat hyviä, nytkin on ainakin kolme elokuvaa mitä odotan elokuviin kielipitkällä! Meitin koirat osaa vihdoinki suurinpiirtein käyttäytyä, kaikki pikku asiatkin naurattaa ja ilostuttaa.. Lisäksi pitkästä aikaa onnistuin maalauksessa, tein tätä ihan vaan pari tuntia ja rakastuin tähän itse heti. Tiedän, että kukaan muu ei luultavasti tästä innostu, hahaha, se on aina niin, et jos itse pidän jostain, niin kukaan muu ei tykkää juuri siitä taulusta.

Tämän taulun nimi on Olen rakastunut.
Se pitää sisällään sellaisia ajatuksia ja tunnelmia kuin.
Ihailua
Pelkoa
Hämmennystä
Tiedäthän sen hetken, kun tajuat täysin vieraan ihmisen olevankin sinulle "kuin olisit tuntenut hänet aina". Hän nukkuu vierelläsi, ja katselet häntä, vatsasi pohjalla on perhosia ja yhtaikaa toivot hänen avaavan silmässä ja heräävän, kuitenkin se on myös se mitä eniten pelkäät. Haluaisit suojella ja paeta yhtaikaa. Sinua naurattaa, mutta kuitenkin olet vakavissasi. "Mitä helvetin helvettiä nyt sitten seuraavaksi?!?"...jospa vaikka aloittaisit siitä että siirrät tuon hiuskiehkuran hänen kasvoitaan syrjään. 2 kommenttia:

  1. Älä nyt kaikkia vanhoja harteiltasi hukkaa... niinku mua :D
    - Taulu on kyllä puhutteleva!

    VastaaPoista