sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kevät kevät kevät kevät..


"Ah ja voih, sitä tunnetta, kun saa sormet mullalla mustata..."

Nojoo, runoilu sikseen, kun sitä ei kerran osaa, mutta ulkona on niin ihana päivä, että alkaa väkisinkin laulattaa.
Tänään aamupäivällä laitoin vihdoinkin itämään kokoelman erillaisia siemeniä, naamalla taisi olla kokoajan sellainen korvasta korvaan ylettyvä virne, tykkään kyllä oikeasti puutarha töistä ja kaikkeen siihen liittyvästä.
Ja tietysti, se mikä uupuu viellä taidossa, niin korvaan innokkuudella :)
Aaa..joo...Itämään pääsi; Köynnöskrassi, Leijonankita, Samettikukka (ihan omista viimevuoden kukista poimitut siemenet), Kaliforniantuliunikko, Basilika, Sinileimu, Tuoksuherne, Salaattisekoitus ja Keräsalaatti.

Loput, eli tomaatit ja sen sellaiset ostan sitten valmiina taimina torilta, kun ei tohon mun pikku kasvihuoneeseen mahdu kuin kaks tomaattia :D. Paljon satoa tuli kyllä viimevuonnakin kahdesta, et kyllä riittää meille.

Tulevia puuhailuja lähiaikoina on tietysti kuistin ja kasvihuoneen siivoaminen ja kunnostelu, haravointi, korkeamman aidan laittaminen paikalleen (pysyy omat koirat pihalla ja naapurin kakarat pois pihalta), etupihan uudelleen suunnittelu...


Et kaikkee kivaa tiedossa, viellä siellä oli kuitenki niin märkää, et piti tyytyä vaan vakoiluun, et mistähän sitä mikäkin kasvi oli alkanu nostaan päätään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti