maanantai 13. helmikuuta 2012

ASTA RAKENTAJA -Rakentamisen ja Asumisen Messut.

Viikonloppuna meidän pikku perheemme tie vei tampereelle kyläilemään. Päästiin käymään rakennus ja remppa messuilla!! Itseäni kiinnosti siellä tietysti enemmän remontointiin liittyvät asiat, koska en usko, että allekirjoittaneesta olisi talonrakennus projektiin :)
Enemmänkin olisi saanut mielestäni olla remontti ja sisustus aiheista materiaalia esillä, mutta se taitaa olla lähinnä sitten Habitare messut enemmän sellainen.
Tuolla oli kaikenmaailman ilmalämpöpumppu-pömpeleitä mikä ei oikein sitten itsellä se kiinnostavin juttu tällähetkellä.
Koko päivä siellä kuitenkin meni ja kiinnostavia asioita riitti! Esimerkiksi veljeni ja hänen vaimonsa saivat nyt saman katon alta sovittua monta tapaamista remontti firmojen kanssa, jotka nyt tulevat tekemään ilmaisen arvion remontin kustannuksista. Siis kilpailutusta parhaimmillaan!



Hienoja kiukaita, piti vähän vakoilla, miten nuo kivikasat toimivat, mutta se oli tehty niin, että jokaiseen kiveen oli porattu reikä ja sisällä kulki metalli putki. Hieno!
  
Aurinkotakka- merkkinen puu kiuas, kelpaisi!!

Jo viimeksi kun olin habitare messuilla vuonna 2010, kuolasin tuota peiliä, missä on valot itsessään, hieno lisä valaistukseen, meitä naisia ajatellen, näkee meikata hyvin :) !!

Messuilla oli hyviä tarjouksia, esim. tampereen laattakeskus antoi -20% kaikista laatoista.

Minusta tämä mini keittiö oli söpö! tuon mikron tilalle olisi voinut valita sellaisen ihme laitteen missä on liesi, uuni ja tiskikone samassa vekottimessa...kuulostaa ihan opiskelijan unelmalta :) ...Tosin laitteen hinta ei ollut opiskelijan unelmaa :)

 Remontti reiska....on se vaan aina niin ihana...huoh... <3

Minua on aina hiukan epäillyttäneet nämä *sade suihkut* mutta muotoilu oli kyllä viimisenpäälle hienoa ja tyylikästä :)
Tässä nämä otokset. ASTA RAKENTAJA MESSUILTA
Päivän tampereella kruunasi hyvä seura (kiitos) ja ihan illallinen ravintola SALUD
(kiitos, oli elämäni paras pippuri pihvi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti