torstai 30. elokuuta 2012

Harrastusten muailma

No Hei vaan Hei Taaaaaaaaaaas!

Me mennään mökille viikonloppuna, joten päivitän nyt sitten vähän etukäteen tätä blogitusta.
Mökillä aijon askarrella muutoman kranssin, kun metsästä löytyy nyt kaikkea mukavaa koristetta. Kuten Naavaa, Värikkäitä puolukan ja mustikan varpuja, käpyjä, omituisia oksia, siis mitä vaan. Sit heittää sprei lakkaa päälle ja avot.
Laitan sitten kuvia perässä : )

Minun rakkain harrastukseni on ehdottomasti tuo askertelu ja näpertely koristeesineiden kanssa, haluaisin laajentaa sitä käyttöesineiden valmistuksen puolelle, noh, kohta tapahtuu varmasti sillä saralla, kun olen opiskelemassa tosiaan nyt vaateompelijaksi.
Opiskelun aloituksen myötä olen saanut uusia ystäviä ja olen tullut tietoiseksi monesta hauskankuuloisesta harrastuksesta, mistä en välttämättä ennen tiennyt mitään.
Esimerkiksi tämä pullip dolls, aivan yyber söpöä!

Yksi luokaltanme pitää lastenvaatekauppaa, se on hänelle varmasti ihan työ ja tienisti, mutta minusta ajatus on niin söpö, että miellän sen harrastukseksi : )
http://www.babypanda.fi/

Menin kouluun ihanan oransin villahuivini kanssa, jonka mieheni äiti oli minulle omaneulomistaan lahjoittanut. Ja se keräsi heti asiantuntevaa ihailua, jotkut siis harrastavat neulontaa intohimoisesti (tästä taidosta olen vähän kade)
Malli on muuten hitchhiker, joka on kai kunnioitus kirjalle Käsikirja linnunradan liftareille, josta päästäänkin aasinsillalla taas uuteen harrastukseen, eli lukemiseen.
Näitä voisi jatkaa loputtomasti ja varmasti jatkankin, mutta toisella kertaa.
Jaa mutta jos viellä tosta matkustelusta, mikä on harrastus joka loistaa poissa olollaa elämästäni nykyään! epäreilua!
Varsinkin kun ystäväpariskunta on tuossa keväällä menossa intiaan käymään...mur...
Miehelle tossa vähän ehdottelin, että josko veronpalautuksista joku äkkilähtö matka varattais ja lähdettäis vaikka veljenperheen kanssa merta edemmäs kalaan. Noh, hän sulattelee asiaa. : )

Lisäänpä sitten vaan ihanan kuvan joltain edelliseltä reissulta. : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti