sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus ja juhannus vieraat oli ja meni





Heippa!
Olipas taas kerran mukava, joskin omituisen kiireinen juhannus perheen kesken.
Hiukan oli myös kuljetus ongelmaa, joten kaikki paikalle halunneet eivät päässeet mukaan, mutta onhan tässä tätä kesää jäljellä mökkeilyyn.
Kokko tuli koottua ja rantaa siivottua, myös tapaninpäivän myrskyn viimeisiä tuhon merkkejä tuli siivoiltua. Ja talviturkki heitettyä! Rantasauna on kyllä ihan omiaan!!
Nyt täältä mökiltä tätä blogia päivittelen ja katson sateista ilmaa, taidanpa mennä kohta käpertymään lukemaan kirjaa sohvan nurkkaan. Mutta ensin selvennystä näihin kuviin :)

Kuvassa yksi löytyy yksi mökkimme lemmikeistä, hämähäkki nimeltä Päivi. Se on jo montavuotta asunut laiturin läheisyydessä. sen keskiosa on aikuisen ihmisen peukalonpään kokoinen, ja on kyllä isoin hämähäkki minkä suomessa olen nähnyt.

Kuvassa kaksi on sisareni tytär Nette ja hänen poikakaverinsa Allu, jotka ovat tässä sonnustautuneet juhannus-mökki-muotiin 2012. Netteä pääsi puraisemaan rantakäärme, yö meni sairaalassa, mutta säikähdyksellä selvittiin onneksi.

Kuvassa kolme, on pikku kummityttöseni Unna ja Mökki-hoplop täydessä toiminnassa. Välillä hoplop muuttui kätevästi kaupaksi, mistä sai ostaa käpyjä ja ketunleipiä.

Kuvassa neljä on on sitten kokko....joka kyllä oli parhaimmillaan tuosta kuvan otosta noin 4 tuntia eteenpäin :)

Tässä nämä, nyt täytyy mennä leikkimään mökki elämää ja sytyttään puukiuasta ja lukeen sitä kirjaa :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti