lauantai 14. huhtikuuta 2012

Piilo paikka...

Tälläinen tälläkertaa, tämä siis ideoitu siitä aikaisemmasta kollaasi-hässäkästä :) Valokuva on vähän huono, otin kännykällä, kun kamerasta oli accu loppu. :) Täytyy joskus laittaa parempi versio.

Tämä oli taas tälläinen muutoman tunnin pika suttailu, kun ei jaksa aloittaa mitään oikeaa työtä, missä jopa mittasuhteet ja perspektiivit saattais täsmätä :D ..Eli fiilis kuva...tai jtn..


5 kommenttia:

  1. Mä sain kyllä jotain samoja tästä ja siitä kollaasista...

    VastaaPoista
  2. Ihana!!! ♥♥♥
    Mä haluun tän! Paljon pyydät?
    Ja minkä kokoinen tää on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun tykkäät Suvi, haluutko just tän, vai "vähän niinku samalta kadulta" maalauksen,missä olis vaikka teidän kissat? :) tän työn koko on hiukan isompi kuin a3. Sit saisit valita mitatki? Välineille hintaa tulee sellanen 15€ ja työ aikaa tälläseen käytän jotain 6-9 tuntia. Et ihan sit varmaan omantunnon mukaan voi palkita ihmistä siveltimen takana.

      Poista
  3. No hei, olisko ihan liikaa vaadittu(?) jos sä maalaisit mulle taulun "saman kadun varrelta" niin että siinä olis kaikki mun lemmikit, jo luotani poistuneetkin mukaanlukien.
    Siihen tulis siis 5 kissaa ja 3 koiraa. Olisko ihan mahdoton työ?
    A3 olis aika hyvä koko, tai saa olla isompikin jos siihen olis sit helpompi mahduttaa kaikki mun 8 karvakorvaa ;)
    Toi kalamalja ja köynnös on aivan ihanat...ja tuoli ja matto ja ovi ja valkoinen aita ja ja ja :D Sit laventelinsinisiä kukkia <3 ...ja vaikka keltainen puutalo taustalla.
    Ja maksan kyllä tottakai vaivasta :)

    VastaaPoista