tiistai 14. helmikuuta 2012

Meitin koirat osa kaksi...BELLA!

Nyt vois sitten naputella esittelyn meidän Bellasta.
Bella on sekarotuinen, kaksi vuotias, melkein kääpiösnautseri, mutta sivuprofiilin perusteella voisin veikata et isi-papassa on ollu ainaki skotlannin terrieriä :)
Hienoja tuntomerkkejä ovat pystyt korvat, (allekirjoittanut ei jaksanut teippailla niitä kun Bella oli vaavi) ja hieno valkoinen *kravaatti* rinnassa.
Me mieheni kanssa vitsaillaanki, että kun bellan olisi pitänyt mennä siihen jonoon, missä jaetaan aivoja, se päättikin mennä jonottamaan hienoa valkoista rintamerkkiä...kun se sitten palasi jonottamaan järkeä, oli jäljellä enää joitain pehmoisia ja kuluneita :D heh heh, eli ei mikään järjen jättiläinen, mutta sitäkin söpömpi!

Luonne on aika perus snaku, eli vieraista ei oikein tykätä. Jonkun naamoja näkee niin usein, että niihin tottuu, mutta tuntuu että vasta kun ollaan palattu kotiin kyläilemästä tai kun vieraat on lähteneet meiltä niin Bella huokaisee helpotuksesta.
Rajat vedetään mieluummin itse ja viimeinen sana kuuluu Bellalle...aivan sama mitä ne omistajat siinä nyt räpättää...Noh, totella voidaan jos saa vasta lahjaksi juustoa tai maggaraa.
Bellan idoli on Nelli jonka perässä hypätään vaikka sitten kaivoon.

Toisten koirien ärsyttäminen on Bellan lemppari harrastus, sitä voi toteuttaa esim, päälle istumalla, unien keskeytyksellä, tassun lässäyttäminen toisen naamaan, ihan liki istuminen häntää heiluttaen, vaikka toisella on neljännen vaihteen rähinä  päällä.
 Muina pahoina tapoina mainittakoon; äärimmäinen kateus meidän nuorinta koiraa kohtaan, sukkien varastelu, lelujen salakuljettaminen ulos (sama tehdään myös ryöstösaaliille, kuten rintaliiveille tai krokseille tai mille vaan), naapureille räkättely, puisten tuolinjalkojen mutustelu.

Hyviä puolia; meidän koirista ainoa, joka kävelee moitteettomasti hihnassa, menee mukavasti lauman mukana, eli jos Nelli tottelee, Bellakin tottelee. Ollut tosi terve. Bellan omituinen huumorintaju :)

Bellalla on myös monta lisä nimeä kuten; Kevätpörriäinen, Anneli, Partajaakko...hauskaa on, että se tunnistaa ni melkein kaikki :D

Kontaktin saaminen Bellaan on välillä vähän hankalaa, en osaa sanoa, et onko se viellä murros ikää...onko koira hajamielinen, vai eiks sitä vaan kiinnosta. Tosin sillon kun se itse kiinnostuu sun touhuista ja tulee korvat luimussa, selkä kyyryssä ja häntää heilutellen ja söpöillen vastaan niin eihän siinä voi olla rupsuttelemasta.


Sellainen on meitin Bella <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti