torstai 30. elokuuta 2012

Harrastusten muailma

No Hei vaan Hei Taaaaaaaaaaas!

Me mennään mökille viikonloppuna, joten päivitän nyt sitten vähän etukäteen tätä blogitusta.
Mökillä aijon askarrella muutoman kranssin, kun metsästä löytyy nyt kaikkea mukavaa koristetta. Kuten Naavaa, Värikkäitä puolukan ja mustikan varpuja, käpyjä, omituisia oksia, siis mitä vaan. Sit heittää sprei lakkaa päälle ja avot.
Laitan sitten kuvia perässä : )

Minun rakkain harrastukseni on ehdottomasti tuo askertelu ja näpertely koristeesineiden kanssa, haluaisin laajentaa sitä käyttöesineiden valmistuksen puolelle, noh, kohta tapahtuu varmasti sillä saralla, kun olen opiskelemassa tosiaan nyt vaateompelijaksi.
Opiskelun aloituksen myötä olen saanut uusia ystäviä ja olen tullut tietoiseksi monesta hauskankuuloisesta harrastuksesta, mistä en välttämättä ennen tiennyt mitään.
Esimerkiksi tämä pullip dolls, aivan yyber söpöä!

Yksi luokaltanme pitää lastenvaatekauppaa, se on hänelle varmasti ihan työ ja tienisti, mutta minusta ajatus on niin söpö, että miellän sen harrastukseksi : )
http://www.babypanda.fi/

Menin kouluun ihanan oransin villahuivini kanssa, jonka mieheni äiti oli minulle omaneulomistaan lahjoittanut. Ja se keräsi heti asiantuntevaa ihailua, jotkut siis harrastavat neulontaa intohimoisesti (tästä taidosta olen vähän kade)
Malli on muuten hitchhiker, joka on kai kunnioitus kirjalle Käsikirja linnunradan liftareille, josta päästäänkin aasinsillalla taas uuteen harrastukseen, eli lukemiseen.
Näitä voisi jatkaa loputtomasti ja varmasti jatkankin, mutta toisella kertaa.
Jaa mutta jos viellä tosta matkustelusta, mikä on harrastus joka loistaa poissa olollaa elämästäni nykyään! epäreilua!
Varsinkin kun ystäväpariskunta on tuossa keväällä menossa intiaan käymään...mur...
Miehelle tossa vähän ehdottelin, että josko veronpalautuksista joku äkkilähtö matka varattais ja lähdettäis vaikka veljenperheen kanssa merta edemmäs kalaan. Noh, hän sulattelee asiaa. : )

Lisäänpä sitten vaan ihanan kuvan joltain edelliseltä reissulta. : )

maanantai 27. elokuuta 2012

Maalailua ja venetsialaisia

Hello!

Venetsialaiset tuli vietettyä meillä vähän flunssaisena tälläkertaa, mutta jaksoin silti hiukan maalata, yhtä maalausta eteenpäin, joka on ollut hiukan odottelemassa inspiraatiota. Laitankin tähän kuvan, edistymisestä. Maalaus on ystävättärelleni Suville, ja siinä esiintyy hänen lukuisat lemmikkinsä <3
Teinkin nyt tälläkertaa työhän aika suurpiirteiset linjaukset, tämän jälkeen pääsen jatkamaan yksityiskohtien parissa : ) Hyväksyykö Suvi välivaiheen? : )

Pihalla laitoin kuistia jo vähän syksyisenmäksi, nytkun on melkein aika ne syys sii´vot aloittaa...voi minne se kesä meni? Tässä viellä pari kuvaa, tälläisissä tunnelmissa meillä kuunneltiin raketteja villasukat jalassa ja niistettiin nenää ja mitattiin kuumetta : )








tiistai 21. elokuuta 2012

Flunssa...voi räkä...

Noniin,

Pitihän se arvata, nyt se flunssa sitten kuitenkin iski, olen ollut jo kaksi päivää pois koulusta ja kauhulla odotan jäänkö viellä jälkeen kolmannenkin päivän opiskelut  -_-*

Noh, ei auta, täytyy vaan ottaa itteensä niskasta kiinni, kun lopulta pääsee takaisin sorvin ääreen.
Angiinaa se ei onneksi ollut, sain tuossa aikaisemmin tulokset labrasta.

Aika vähän on sellaisia puuhasteluja, mitä kipeänä viitsii tehdä, mutta elokuvien katselu on aina mukavaa.
Lapsuudesta on oikeastaan melkein enemmän positiivisia muistoja niiltä päiviltä kun oli kipeä, äiti peitteli sohvalle ja toi kaupasta jotain hyvää ja kävi vuokraamassa jotain piirretty elokuvia, mitä sitten sai katsella koko päivän. Se oli mukavaa.

Nyt sitten tämä tietysti tämä kaatuu vähän rakkaan aviomieheni nilkkaan, kun odotan samaa palvelua : D
Hän kävikin vuokraamassa meille Seikkailu elokuvan nimeltä Aarresaari, Ohjannut Steve Barron, näyttelemisestä vastaavat mm; Elijah Wood, Eddie Izzard ja Toby Regbo. Toivottavasti on hyyyvä leffa : )
Aarresaarihan on alunperin Robert Louis Stevensonin kirjoittama jatkokertomus novelli 1880-luvulla.
Saa nähdä miten se on saatu käännettyä nykypäivän valkokankaalle, tai noh, meidän tapauksessa X-boxin dvd soittimeen. : )

Loppuun viellä piristykseksi kuva maalatuista kivistä, joita meillä on perheen kesken maalata meitin mökkitien varteen hauskuutukseksi. Siitäkin voisin tehdä jutun joku kerta, pitää  vaan muistaa : )

Uusi Look

Päivittelin vähän blogin ulkoasua välillä : )

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Syksy saa

Hei vaan hei!

Nyt on -Mun blogini- ollut kunnolla kesälomalla : )
Elikkä palataanpas arkeen ja kuulumisiin.
Kuvia olen ottanut paljon pitkin kesää, ja niitä tänne varmasti puran, en ehkä kerralla kaikkia, mutta sillai fiiliksen mukaan.

Ne jotka eivät viellä muka tiedä, niin aloitin tosiaan opiskelun 13.8 maanataina.
Siis aivan huippu kivaa puuhaa! Opettajat on kivoja, luokkakaverit on kivoja, viikko puuhailtu yhdessä ja luokassa vallitsee mahtava henki. Minusta pitäisi siis valmistua vaateompelija, viellä se kuulostaa kaukaiselta, kun painaa teollisuusompelukoneen painin jalkaa ja kone hurahtaa 15cm eteenpäin nopeammin kun kerkee kissaa sanomaan ja just kerkee vetään sormet pois neulan alta : D
Ensinmäisen kouluviikon puuhista pitää muutama asia nostaa esille, eli noh, ensinnäkin uudet kaverit, joiden nimetkin alkaa pikkuhiljaa muistumaan mieleen (kirottu olkoon huono nimimuistini). Meitä on siellä kaiken ikäisiä ja eri elämän tilanteissa, hyvin saadaan desipelejä aikaiseksi. : )
Ja hei! huom! Minä ja parini Emilia voitettiin ensinmäinen suunnittelu kilpailunme, loistavaa tiimityötä! Tehtävänä oli suunnitella vihreästä jätesäkistä upea muotiluomus, tuomariston päätös oli yksimielinen. Tietysti!
Palkintona oli suklaapatukka.
Opiskelen samalla lukiota, ja tuli sitten käytyä ekalla matematiikantunnillakin vähään aikaan, tuntuu et allekirjoittaneen olisi hyvä tänään vähän kertailla tunnilla käytyä : ) (lue; paniikki! en osannut mitään! vähän oon tyhmä luuseri!)

Muita kuulumisia;
Otin teippi hiustenpidennykset, siis aivan ihanat, tosin luulen et pian pitää käydä korjauttamassa näitä kun minä idiootti kampasin näitä ekalla viikolla suihkun jälkeen, kun hiukset olivat viellä märät! Niin ei saa tehdä, kyllä ihminen voi olla tyhmä! Tuntuu, että ne teipit ovat vähän "pudonneet" Mahtaakohan niitä saada jotenkin nostettua? toivottavasti.

Pihalla ollaan kropsoteltu ja mehiläishoitoa olen taas opiskellut kesän ainaka pitkän oppimäärän.

Haa! Joo, aloitin muuten kuntosaliharrastuksen sitten kahteen vuoteen, luultavasti kiroan itseni, kun sitä tässä toitotan, saan jonkun himputin flunssan enkä mene enää ikinä kuntoilemaan.

 Tässä tän kesän lemppari askartelu, eli betoni raparperinlehti suihkuallas. Kaks säkkii betonii ja 6 lehtee. : )



 Tässäpä nämä mun ihanat pidennykset, samalla vaihtu väri vähän tummempaan.



Kuvasin niityllä perhosia ja paikalla juoksenteli myös vähän isompi malli, harmi kun kameran asetukset olivat ihan pyllyllään, olisi paremmankin kuvan voinut ottaa tuosta kaverista  ;)

 Kesällä en paljoa ehtinyt/jaksanut taiteilla, tämän tain kuitenkin, ajatuksena olisi tehdä tuosta t-paita printti.



Näin aloittelevana amatööreistä amatööreinpänä kuvaajana, olen ylpeä muutamasta perhos otoksestani, tässä yksi parhaista. : )

Kiitos kun jaksoit lukea ja katsoa kuvat! : ) Nyt alan päivittämään kerran viikossa, pyhä lupaus! : )
Liity lukiaksi!!!!!!