keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kevät askarteluja :)

Heippa!

Yhtenä kiireisenä viikonloppuna kerkesin askartelemaan pari juttua. Kännykkä pussukan uudelle luurilleni, siinä on se näyttö osa niin haavoittuvan olonen, varsinki ku mun taskut on aina sellanen avainten kolikoiden ruuvvien ja minkä tahansa sekamelska, et parempi oli tehdä jonkun näköinen suoja, miksi sitten samalla ei mahdollisimman pinkki ja röyhelöinen :)




Auringonpaisteesta ja keväästä inspiroituneena tein myös pääsiäiskranssin meitin etupihalle, koivun oksista ja askertelu höyhenistä ja muusta :) se on ihan söpö, ku pihalla on muuten viellä niin harmaata ja tylsän näköistä :)

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Meidän koirat osa 3!! Piitu-leaks.

Heippa!
Nyt on ollut vähän häsellystä elämässä, että en blogeiluun ole ehtinyt perehtymään, tai maalaamiseen, tai neulomiseen tai mihinkään muuhunkaan :) Vaihdoin tosiaan kenkien myynnin aikalailla lennossa tonne Elisa operaattorin yritys puolelle. Viihtynyt olen, kaikki uudet työkaverit on huippu kivoja ja kaikki neuvoo heti ja ovat ystävällisiä. Ikävä kyllä sit sain flunssan ja oonkin kökkinyt kotona, mut maanantaina taas sorvin ääreen :)
Toisaalta on ikävä kenkäkauppa trendpointtiin, siellä meni nopeasti melkein puolitoistavuotta. Nooh, käteen jäi siitä ajasta iso tietomäärä kengistä ja ihania ystäviä...Anne ja Tepe ei teitä oikein pomona koskaan osannut ajatella ku olette niin mukavia (mökki kutsua odotellessa) kiitos kaikesta!!!!  :)

Noh, Kuten otsikkokin tuossa lupaa niin esittelyä olisi tulossa meidän pahnanpohjimmaisesta Eli Sintsusta...eiku...Sipsusta...eiku...Tiitusta...Eiku...Piitusta....eiku Iiiiiistä. No oli nimi mikä olikaan niin on kyllä maailman herttaisin karvakasa. Rotu on siis melkein Shih zhu.
Piitu täyttää näinä päivinä yhden vuoden. Sisäsiisti hän oli heti ekan viikon jälkeen kun tuli taloon, ja hihnassa kävelee nätisti koska karvat saattaa mennä sekasin jos hihna nykii. Eli suht helppo koira noitten asioiden kanssa kun se on itse niin hienohelma :)
Käskyn *maahan* oli yks kerta opetellu vaan itse ku seurannu mitä Nelli ja Bella teki :D

Kynsien leikkaus on kyllä suurta Draamaa...Piitun mielestä mulla ja Aarnella on varmaan joku pahuuden laboratorio missä suoritetaan eläinkokeita pahuuden nimeen...(edes juusto ei kelpaa lohdutukseksi)

Leikkiin jaksetaan aina alkaa ja koira ei oo kyllä se joka väsyy ekana.
Myös mökillä on kivaa, siellä on sellaisia leikkejä kuin; Läträtään lammikon vesi rajassa 0 asteisessa vedessä. Kerätään kaikki neulaset ja takiaiset turkkiin kilometrin säteeltä. Räkätetään tunti putkeen oletetulle peuralle tai mörölle. Ja monta muuta hauskaa :)

Haukkumisen ja Dramaattisten kauhun kiljahdusten lisäksi Sipsu pitää leikkiessään sellaista tosi omituista ääntä, mitä en kyllä osaa selittää....ehkä parhaiten sitä kuvaa siskoni lausahdus sen äänen kuulessaan ; "-Myikö ne teille sittenkin apinan"

Meitin koirista ainut mikä tykkää ihan hirmuisen paljon lapsista. Kummityttöni Unna on ihan ykkönen leikkikaveri, sillän on niin paljon kaikkia söpöjä vaaleanpunaisia leluja...mihin ei kyllä saa koskea...pahus. Myös kummipoikamme Jasper oli ihan mielenkiintoinen, mutta se pötkötti vaan jossain ihme sitterissä...mutta pian varmasti mukava leikkikaveri :)
Yksi kiva leikkikaveri jouluna oli kissanpentu nimeltä Peppi.

Lemppari ruokaa olis JUUSTO. Varsinkin kun sen varastaa äitin leivän päältä..sillon se on parasta.

Turkista tosiaan sen verran, et se ei oo vitsi et toi kannattaa kammata mahdollisimman usein. Olisi hauska kasvattaa sellainen pitkä kerva tolle, mut me ollaan niin laiskoja et näköjään 3 kuukauden välein trimmaajalle on ihan hyvä. Korvakarvat jätän pitkäks ku ne on niin hienot ja trimmaaja suositteli hännän karvojen jättämistä pitkiks, että koira ei ala puremaan omaa häntäänsä (?)

Ihana otus. Meitin Piiiiiiiiiiiiii-tuuuuuuu <3